Hieronder lees je de ervaringen van gezinnen die ik heb bijgestaan tijdens hun kraamperiode of als babycoach geholpen heb.

Ervaringen

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
46 berichten.
Varsha en Jimin Varsha en Jimin uit Oss heeft geschreven op 2 november 2023 om 1:56 pm
Op 7 oktober 2023 is Aeden geboren. We kwamen pas om 22:30 terug van het ziekenhuis en Jessica stond dezelfde avond al voor de deur om ons te helpen. Jessica heeft ons super goed geholpen. Van ontbijtjes, uitgebreide lunch en fruitcocktails, tot uitgebreid advies over borstvoeding, verzorging en aandacht voor Aeden en moeder. We raden Jessica iedereen aan. We hebben een super fijne kraamweek gehad. Jessica bedankt!
Laura Laura uit Wijchen heeft geschreven op 9 oktober 2023 om 2:07 pm
Dankzij Jessica hebben wij een enorm fijne kraamweek gehad. Ze heeft ons super goed op weg geholpen met alles wat er bij een 1e kindje komt kijken. Met name bij het goed op gang krijgen en het verloop van de borstvoeding heb ik veel aan haar gehad. Door haar ervaring hebben we veel kunnen leren en waren we in goede handen. Dat gaf een veilig en vertrouwd gevoel. Jessica is een topper. We hebben genoten van de heerlijke gezonde ontbijtjes en tussendoortjes. We hebben haar dan ook zeker gemist de eerste dagen na haar vertrek.
Nienke Elshof Nienke Elshof uit Overasselt heeft geschreven op 7 oktober 2023 om 9:42 am
Op 3 september is Juul geboren. Jessica was bij de bevalling. Dat was heel fijn. Ze heeft ook gezorgd voor een hele fijne kraamweek. Na de kraamweek mocht ik haar nog appen met vragen. Dat was ook heel fijn. We zijn heel tevreden over Jessica. Ik zou haar iedereen aanraden.
Caroline Caroline uit Berghem heeft geschreven op 12 mei 2023 om 10:06 am
Wat een heerlijke thuisbevalling en kraamweek hebben we gehad dankzij Jessica! Ze voelt precies aan waar haar hulp het hardste nodig is. En heeft een ontzettend brede kennis en ervaring waarmee ze ons supergoed op weg geholpen heeft. Ik heb nu al het idee dat ik ons 2de kindje zoveel beter kan lezen dan me in die eerste maanden met onze 1ste ooit is gelukt! Daarnaast waren er wat problemen met de borstvoeding waarmee ze ons meteen de goede richting in heeft kunnen sturen, wie weet waar we waren geweest zonder haar. Dan had ik het misschien niet eens volgehouden. Daarnaast is het ook een superstart geweest voor onze oudste die geen seconde aandacht tekort is gekomen in de toch soms moeilijke overgang van enigst kind naar grote broer. Al met al echt een top kraamverzorgende waar we heel veel van hebben mogen leren!
Jet, Hans, Teun en Bodhi Jet, Hans, Teun en Bodhi uit Oss heeft geschreven op 6 april 2023 om 10:56 am
Lieve Jessica, wat hebben we genoten van de kraamweek met jou in huis. Ik denk dat het genoeg zegt dat grote broer Teun stond te springen voor het raam als ie jou aan zag komen. Natuurlijk kwam je met heel veel kennis en ervaring, en waren de gangbare verzorging en controles gewoon heel goed. Maar wat ik daarnaast heel fijn vond is dat we dezelfde visie delen. Ik genoot van onze gesprekken over baby's, ouderschap en ontwikkeling. We werden verwend met feestfruit, ontbijtjes, lunch, kopjes thee. Zowel Hans als Teun hadden je in no time in hun hart gesloten en ook voor hen maakte je er een feestje van. We zijn je super dankbaar voor je goede zorgen en het was heel relaxt allemaal! Ik zou jou als kraamverzorgende zonder enige terughoudendheid aan iedereen aanraden. Dikke 10 voor ons.
Famke en Dylan Famke en Dylan uit Molenhoek heeft geschreven op 27 februari 2023 om 3:20 pm
Vanaf het 1e moment is Jessica betrokken geweest bij onze badbevalling. Dit was het startsein voor een hele bijzondere en gedenkwaardige week. De borstvoeding verliep in het begin wat stroef, maar dankzij de kundige tips en het vertrouwen dat Jessica gaf is dit uiteindelijk geslaagd. Als kersverse ouders hebben wij ons nergens anders zorgen om hoeven te maken dan om onze kleine man. Met name de fruithapjes waren altijd een genot 🙂 Hartelijk dank voor de fijne week en mooie verhalen in het kraamdossier. Wij gaan deze nog vaak teruglezen. Lieve groet, Famke, Dylan en Jonah
Annick Annick heeft geschreven op 20 januari 2023 om 4:43 pm
Jessica heeft gezorgd voor een super fijne kraamweek bij ons tweede kindje. Ze zag problemen met de borstvoeding die niet bij m’n eerste kindje gesignaleerd waren. Door haar open houding voelde ik me vertrouwd genoeg om aan te geven als ik ergens mee zat. Ze liet ons in onze waarde. Ook was ze heel lief met ons eerste kindje en hij voelde zich snel vertrouwd! Al met al zou ik Jessica absoluut aanraden. Nogmaals bedankt voor al je goede zorgen Jessica!
Stephan en Julièt Stephan en Julièt uit Boxmeer heeft geschreven op 29 november 2022 om 3:27 pm
We wilden dolgraag dat Jessica ook tijdens de kraamweek van onze tweede zoon bij ons zou zijn. Met Jessica werd een topteam gevormd tijdens de thuisbevalling. In de week daarna hebben we de positieve, rustige uitstraling en duidelijke aanwijzingen als heel prettig ervaren. Je merkt bijna niet dat Jessica in huis is, maar ze is altijd op de juiste plek op het juiste moment, er ontgaat haar niets. Ze voelt goed aan wat nodig is en is daarnaast ook nog eens heel gezellig! Tot slot vonden we het heel erg fijn dat onze eerste zoon zich ook op zijn gemak voelde bij haar. Als je Jessica als kraamverzorgende krijgt, dan heb je echt veel geluk!
Danny en Djinta Danny en Djinta uit Heumen heeft geschreven op 29 oktober 2022 om 4:24 pm
Wat een cadeautje was het om Jessica in de 1e week na de geboorte van onze dochter Noëlla in huis te hebben. Ik voelde me net een prinses, het ontbijt de lunch en het gezonde tussendoortje alles is een feestje als Jessica het maakt. Jessica keek goed naar welke zorg er bij ons gezin paste en welke hulp we nodig hadden. Hier speelde ze perfect op in. Ze is lief enthousiast en erg kundig. Heeft super geholpen om de borstvoeding op gang te laten komen. De extraatjes zoals het cursusje draagdoek knopen en de babytaal leren herkennen maakt het extra leuk! Een opkomende borstontsteking zag ze al vroeg aankomen waardoor we hem voor konden zijn. Maar wat een lol hebben we ook gehad. Het was een heerlijke week om nooit te vergeten. Lieve Jessica Tranen toen je wegging maar met vertrouwen dat we het als kersverst ouders ook zelf kunnen door jou rust regelmaat en kundigheid! Normaals onwijs bedankt voor afgelopen week. Liefs Danny en Djinta
Floor Floor uit Berghem heeft geschreven op 8 juli 2022 om 12:37 pm
Wauw wat een heeerlijke week hebben wij gehad. Jessica is zo’n liefdevol en warm persoon. Heeft ons heerlijk verwend deze week en wat was het gezellig. Je merkt dat Jessica echt zoveel kennis heeft, je kan dr alles vragen over van alles!! De laatste dag van de kraamzorg zat ik tegen een bijna borstontsteking aan en daarom is Jessica ook nog 2 dagen extra gekomen, zo fijn kunnen afsluiten daarna en het geeft ons extra vertrouwen om er met zijn 3tjes veder te gaan. We hebben genoten en hebben onze dochter Juniper zo een hele fijne start kunnen geven. Jessica bedankt voor deze fijne ervaring en dat je bij een van de meest bijzondere momenten uit ons leven erbij was. We vergeten dit nooit meer! Heel veel liefs Thijmen Floor en Juniper
Henri & Jessica Henri & Jessica uit Nijmegen heeft geschreven op 12 juni 2022 om 10:42 am
Na een zware bevalling kwamen wij thuis met onze dochter June. Jessica kwam zo snel mogelijk naar ons toe. Ze zorgde ervoor dat wij ons direct op ons gemak voelde en nam ons meteen dingen uit handen. We konden door haar echt even onze ‘rust’ pakken. We werden daarnaast verwend door allerlei lekkere ontbijtjes en tussendoortjes. Jessica is een heel fijn persoon, ze neemt echt de tijd voor je en voor je baby. Als newborn-ouders ben je nog zo zoekende, Jessica heeft ons echt vertrouwen gegeven. De borstvoeding liep mede door haar erg goed! Ze heeft expertise en kent verschillende trucjes om je te helpen. Daarnaast houdt ze een erg leuk logboek bij, zodat je de eerste week van je kleine niet vergeet. We zouden Jessica bij iedereen aanbevelen! Nogmaals bedankt voor je liefdevolle verzorging en inzet! Liefs, Henri, Jessica en June
Debby Coolen Debby Coolen uit Wijchen heeft geschreven op 1 april 2022 om 11:26 am
In september 2021 zijn wij trotse ouders geworden van onze zoon Finn. Eenmaal thuis na een aantal dagen in het ziekenhuis heeft Jessica ons een hele fijne en ontspannen kraamtijd bezorgd. Maar ook voor én na de bevalling stond jij voor ons klaar, we konden jou alles vragen. Als babycoach heb je ons ook enorm geholpen en vertrouwen gegeven. Jessica heeft enorm veel passie voor haar werk. We zijn jou heel erg dankbaar voor wat je voor ons betekend hebt, topper!
Jamuna van Raay Jamuna van Raay uit Schaijk heeft geschreven op 14 maart 2022 om 12:10 pm
Bij toeval kregen wij Jessica als kraamzorg. Achteraf zijn we heel blij dat het zo gelopen is. Jessica zorgt voor het hele gezin, papa, mama en uiteraard de baby. De start van de dag het ontbijt begint als een feestje met een leuke verrassing. Jessica geeft goede en fijne handvatten voor de verzorging van het kind. Ze luistert en handelt naar de wens van de ouders. In lastige of stressvolle situaties blijft ze heel rustig, voor ons als prille ouders was dit heel fijn. Jessica biedt uitstekende nazorg waardoor je na de kraamtijd niet meteen in een gat valt. We kijken heel tevreden en blij terug op de eerste kraamtijd met dank aan Jessica.
Manon Heijmans Manon Heijmans uit Wijchen heeft geschreven op 18 februari 2022 om 4:26 pm
Jessica heeft ons als babycoach geholpen bij de borstvoeding. Het viel haar meteen op dat onze dochter te weinig energie had om aan te happen. Door op advies van Jessica een week rust te nemen in het aanhappen proberen, kon onze dochter op kracht komen en zakte bij mij alle frustratie. Ik kon Jessica altijd bellen of om advies vragen tussendoor. Na een week hapte onze dochter aan. Alles viel op z’n plek. Jessica wist precies de juiste woorden te gebruiken om rust terug te laten keren in het voeden van mijn dochter en hierdoor groeide mijn zelfvertrouwen als kersverse mama! Mooi ook om te zien hoe ze meteen contact legde met mijn dochter. Ik ben haar ontzettend dankbaar en had haar veel eerder moeten contacten.
Tara van Erp Tara van Erp uit Oss heeft geschreven op 9 februari 2022 om 10:30 am
01-02-2022 is onze dochter Teddie geboren. Voor de geboorte al veel contact gehad met Jessica. Wat een fijne vrouw! De kraamweek was geweldig! Ontbijtjes op bed, goede tips, lachen en grapjes maken. Wij konden helemaal genieten van onze kleine meid dankzij de goede hulp en zorg van Jessica. Nogmaals bedankt Jessica!
Jara de Bruijn Jara de Bruijn uit Nijmegen heeft geschreven op 9 september 2021 om 7:40 am
Onze kraamweek met Jessica was een feestweek! We zijn enorm verwend met goede zorgen, lekkere ontbijtjes, fruit en lunch. Met liefde, humor en een luisterend oor is ze aanwezig op de juiste momenten maar zorgt ze ook voor rust in huis. Ze speelde met onze dochter van 3 zodat wij even konden slapen. Ze hielp met de borstvoeding door geruststelling en tips. Wat wij heel fijn vonden was dat we onszelf konden zijn. Jessica ondersteunt en adviseert, maar liet de regie bij ons waardoor we na de kraamweek vol vertrouwen de "echte wereld" aankonden als gezin van 4.
Marloes Marloes uit Nijmegen heeft geschreven op 21 juli 2021 om 9:09 am
Zoals bij ons eerste dochtertje helemaal top! het is een feest die kraamweek ze ondersteund geeft advies niets is te gek. we zouden voor geen goud een andere kraamverzorgende willen.
Mira en Thijs Mira en Thijs uit Nijmegen heeft geschreven op 6 juni 2021 om 9:34 pm
Jessica is een engel om in huis te hebben. Zij combineert daadkracht en rust op een super fijne manier en houd heel erg veel rekening met je eigen wensen en behoeftes. Ze heeft ons ook met de borstvoeding goed op weg geholpen. Je merkt duidelijk dat kraamzorg niet alleen een baan maar echt een passie van haar is. Bij een eventuele tweede weten we zeker waar we moeten zijn!
Angelique Angelique uit Wilbertoord heeft geschreven op 25 januari 2021 om 11:04 am
Wat een fantastisch lief mens! We hebben een heerlijke kraamweek gehad waarin een goede balans was tussen de verzorging van de moeder, het hele gezin, en de huishoudelijke taken. Daarnaast heeft ze me echt gemotiveerd om door te gaan met de borstvoeding en hebben we er samen hard voor geknokt, met resultaat! Onze peuter van 2 was ook elke ochtend heel blij en enthousiast om haar weer te zien, dus dat zegt genoeg!
Julièt en Stephan Julièt en Stephan uit Boxmeer heeft geschreven op 22 november 2020 om 8:29 am
Wat heb jij er voor ons een geniet-week van gemaakt!! We zijn ontzettend door jou verwend en wat heb je ons op een rustige en geduldige manier meegenomen in wat een kleintje nodig heeft. We konden heerlijk onszelf zijn en het voelde totaal niet gek dat jij hier in ons huis was en dat is een enorm compliment ?. Sterker nog, het was een feest! Het ene record na het andere record werd verbroken en we vielen samen van de ene in de andere verbazing! Wat een positieve flow! Aan de ene kant gaan we je ontzettend missen, aan de andere kant heb je ons ook zoveel vertrouwen gegeven dat we het zelf aankunnen, dat we daar ook klaar voor zijn. Mocht ons een tweede kindje gegeven zijn, dan bellen we gelijk, we hopen dan heel heel erg dat jij ons wil versterken de eerste week! Want dat is wat je hebt gedaan, ons in onze kracht gezet en versterkt. Dankjewel.