Hieronder lees je de ervaringen van gezinnen die ik heb bijgestaan tijdens hun kraamperiode of als babycoach geholpen heb.

Ervaringen

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
25 berichten.
Mira en Thijs Mira en Thijs uit Nijmegen heeft geschreven op 6 juni 2021 om 9:34 pm
Jessica is een engel om in huis te hebben. Zij combineert daadkracht en rust op een super fijne manier en houd heel erg veel rekening met je eigen wensen en behoeftes. Ze heeft ons ook met de borstvoeding goed op weg geholpen. Je merkt duidelijk dat kraamzorg niet alleen een baan maar echt een passie van haar is. Bij een eventuele tweede weten we zeker waar we moeten zijn!
Julièt en Stephan Julièt en Stephan uit Boxmeer heeft geschreven op 13 januari 2021 om 9:29 am
Wat heb jij er voor ons een geniet-week van gemaakt!! We zijn ontzettend door jou verwend en wat heb je ons op een rustige en geduldige manier meegenomen in wat een kleintje nodig heeft. We konden heerlijk onszelf zijn en het voelde totaal niet gek dat jij hier in ons huis was en dat is een enorm compliment 😉. Sterker nog, het was een feest! Het ene record na het andere record werd verbroken en we vielen samen van de ene in de andere verbazing! Wat een positieve flow! Aan de ene kant gaan we je ontzettend missen, aan de andere kant heb je ons ook zoveel vertrouwen gegeven dat we het zelf aankunnen, dat we daar ook klaar voor zijn. Mocht ons een tweede kindje gegeven zijn, dan bellen we gelijk, we hopen dan heel heel erg dat jij ons wil versterken de eerste week! Want dat is wat je hebt gedaan, ons in onze kracht gezet en versterkt. Dankjewel.
Harm & Kim Harm & Kim uit Wanroij heeft geschreven op 24 september 2020 om 9:03 pm
Alweer een half jaar geleden dat Jessica bij ons kwam. Net in de Corona-lockdown kwam onze prachtige dochter Fien ter wereld. Ondanks alle beperkingen wist Jessica er toch een fijne kraamtijd van te maken. Wat fijn iedere ochtend als ze boven kwam en zei: “Goedemorgen”, met die mooie, geruststellende lach! Jessica straalt heel veel rust uit en heeft veel geduld. Heeft heel veel ervaring wat je kunt merken en bood in deze mooie maar ook lastige tijd een luisterend oor. Ook hebben we veel met haar kunnen lachen en gaf ze ons vertrouwen dat we het allemaal zelf konden toen ze weer vertrok. We konden haar altijd appen in de avond als we vragen hadden. Die heeeeeerlijke ontbijtjes en kunstwerkjes die ze van de fruithapjes maakte! We hebben echt veel aan haar gehad en zijn haar heel erg dankbaar! Kortom: “Onze zorgtopper!!” Groetjes, Harm en Kim Poels
Ferry & Evelien Ferry & Evelien uit Nijmegen heeft geschreven op 10 september 2020 om 1:05 pm
Lieve Jessica, heel erg bedankt voor de fijne en relaxte kraamweek. Door jouw kennis, expertise en rust hebben wij heerlijk kunnen genieten van onze kleine meid. Heel fijn dat jij ons zo goed hielp met de borstvoeding en het leren kennen van ons meisje. Liefs, Ferry, Evelien en Joy
Lidy Lidy uit Berghem heeft geschreven op 7 september 2020 om 9:37 am
Lieve Jessica. Het is inmiddels alweer een aantal maanden geleden maar wat kijken wij fijn terug op de bevalling en de kraamweek! Het is zo fijn dat jij feilloos kunt afstemmen op de behoefte van moeder kind en vader. Het was precies wat wij nodig hadden en precies wat nodig was zodat wij rustig de signalen van de kleine leerden kennen. Mede door alle rust en jouw deskundigheid is de borstvoeding gelukt en kregen we de ruimte om als gezin in de juiste flow te komen. Dank voor alle warmte, deskundigheid en het vertrouwen dat je ons gaf. We hadden geen betere start kunnen hebben. We gunnen iedere baby en nieuw gezin zo'n fijne kraamhulp. Liefs!
Kirsty Ruijsch Kirsty Ruijsch uit Elst heeft geschreven op 2 juni 2020 om 12:54 pm
Wat een ontzettend fijne kraamweek hebben wij gehad dankzij Jessica. Wij hadden ons geen betere week kunnen wensen. De meest onzekere week die je je kan voorstellen wordt door Jessica zo speciaal gemaakt dat je er 200% van kan genieten. En niet alleen voor moeder, vader en baby maar ook voor de grote broer was het een fantastische week vol spelletjes en onwijs veel lol. Wij kijken terug op een kraamweek om nooit te vergeten. Wij zijn je ontzettend dankbaar Jessica, je bent echt een topper!!
Fam. Trommelen Fam. Trommelen uit Waalwijk heeft geschreven op 26 april 2020 om 2:37 pm
Lieve Jessica, Wat een prachtige bevalling en kraamweek hebben we gehad midden in de lockdown, ondanks alle beperkingen! Naast alle heerlijke ontbijtjes en lunches ben je zo lief voor onze 3 meiden, een luisterend oor en heb je heel veel kennis op vele vlakken. Je geeft vertrouwen en bent een zonnetje om in huis te hebben! Dank je wel! Liefs Maikel, Suzanne, Maxime, Julin en Sophie
Suus Suus uit Vught heeft geschreven op 19 november 2019 om 8:41 pm
Vanaf het moment dat we in verwachting waren van onze kleine meid, wist ik het zeker: Jessica moest en zou mijn kraamhulp zijn. En wat een fantastisch ervaring heeft dat mogen zijn. Onze kraamweek was een klein feestje met haar aan onze zij. Wat een prachtige balans tussen een luisterend oor en voorbeelden van wat we moesten doen als nieuwe ouders. Met een traan en een lach heb ik Jessica uit moeten zwaaien aan het einde van de rit. Hopelijk mag ze nog eens bij ons thuis komen voor zo’n fijne kraamweek!
Richella Richella uit oss heeft geschreven op 2 november 2019 om 11:56 am
Wat hebben wij een geweldige kraamweek gehad dankzij Jessica. Heerlijke ontbijtjes/lunchen en de zorg voor mij en ons meisje. Vooral niet te vergeten mijn partner die jij in deze week ook heel veel hebt geleerd. Geweldig hoe jij met ons meisje omging die zich ook echt op haar gemak voelde bij jou. Zo kan ik nog heel veel meer opnoemen je bent een geweldige vrouw met veel liefde voor de gezinnen waar je komt en dat is zoveel waard. Wie weet tot een volgende keer 🙂
Nina Nina uit Nijmegen heeft geschreven op 21 oktober 2019 om 7:23 pm
Lieve Jessica, wat was jouw aanwezigheid in mijn kraamweek heerlijk. Mede dankzij jou zat ik deze week op een roze wolk. Met je fijne tips, adviezen en onze gezellige gesprekken heb je mij een mooie basis en vertrouwen gegeven om aan het einde van de kraamweek met een gerust hart afscheid te nemen. Ook mijn dochter vond het erg leuk met je. De manier waarop je haar erbij betrok en aandacht gaf...chapeau! Het is dat dit huis vol meiden nu compleet is...;-) anders had je zeker terug mogen komen. Hopelijk tot ziens in een andere setting!
Marleen en Ludo Marleen en Ludo uit Nijmegen heeft geschreven op 7 oktober 2019 om 2:05 pm
Wij hebben het gevoel enorm geluk te hebben gehad met iemand als Jessica als onze kraamzorg. Naast de zorg voor mij terwijl ik nog niet veel kon - van heerlijk ontbijt en lunch tot zorgen dat ik rust kreeg - leerden mijn vriend en ik enorm veel van haar. Toen het tijd was om het zonder haar te doen waren we vol vertrouwen en ontdekten we pas echt hoeveel we wisten. Borstvoeding, de zorg voor onze zoon, de communicatie met hem, hoe een draagdoek werkt, op heel veel vlakken ondersteunde en onderwees ze ons. Ze deed zoveel in ons huis en we werden ontlast, maar ze ging helemaal haar eigen weg. We hebben daardoor echt kunnen genieten van die eerste tijd. We hebben veel gelachen, ook heel belangrijk! Niet voor niets hebben we Jessica weer ingeschakeld als babycoach toen we het even niet meer wisten en opnieuw was ze onze reddende engel. Geweldige vrouw, die geknipt is voor haar werk en er met volle teugen van geniet.
Jeanne Jansen Jeanne Jansen uit Angeren heeft geschreven op 31 juli 2019 om 12:29 pm
Hoi Jessica bij toeval kom ik jouw site tegen. 8 jaar geleden! Toen jij nog niet voor jezelf werkte kwam je bij ons kramen. Met een dochtertje van 1.5 en onze vers geboren tweeling was jij daar! Een betere kraamhulp hebben wij ons niet kunnen wensen. Rust, professionele goede zorgen voor moeder baby's, grote zus en ja zelfs ook voor pappa! Echt een topper super dat je ze nu al zover bent gekomen, heel veel succes !
Sharon Sharon heeft geschreven op 19 juni 2019 om 11:41 am
Wat een topweek hebben we met Jessica gehad! Wat ik erg fijn vond, is dat ik al voor de kraamweek kennis heb kunnen maken met Jessica. Heel prettig dat je dus al weet wie er aan je bed komt te staan tijdens deze intense periode. Dan de week zelf; fantastisch! Jessica is zeer kundig. Ze kan erg goed luisteren, ze gaat geruisloos door je huis alwaar ze allerlei taken verricht. Ze neemt de tijd voor je vragen, geeft tips op alle terreinen die jij belangrijk vindt en ze geeft je bovenal vertrouwen in je eigen kunnen. Jessica had ook oog voor onze andere twee zonen. Zij waren helemaal weg van haar. Het is dat we al drie kinderen hebben, maar alleen al om nog zo’n week mee te maken, zou je verdere gezinsuitbreiding overwegen. Jessica, bedankt, je bent een tof mens!
Aukje Aukje uit Lent heeft geschreven op 23 mei 2019 om 2:09 pm
Lieve Jessica, wat zijn wij jou dankbaar voor de onvergetelijke kraamweek die mede door jouw aanwezigheid zo heerlijk was. Naast emotionele steun was je een duizendpoot in ons huis, je verwende ons met versierde (fruit) hapjes en onze oudste was dol op je, je deed precies wat nodig was. Dank je wel voor je enthousiasme, begrip, steun, tips en adviezen, alle welkome ochtendgesprekken na een nacht voeden, alle appjes (ook na de kraamweek) en natuurlijk jouw voelbare passie voor het werk. Je bent de eerste die het hoort als we een derde krijgen!
Mariska Mariska uit Cuijk heeft geschreven op 18 februari 2019 om 12:05 pm
Dankzij Jessica enorm genoten van onze eerste week samen met onze dochter Zoë. Ze heeft ons veel geleerd en enorm goed geholpen met alles rondom de voedingen. Je kan aan alles merken dat zij ontzettend veel passie heeft voor haar vak. Je voelt je erg snel vertrouwd bij haar en dat vind ik onzettend belangrijk in zo’n intense periode.
Lotte Wolff-Bernaerts Lotte Wolff-Bernaerts uit Nijmegen heeft geschreven op 22 januari 2019 om 4:13 pm
Jessica heeft een hele fijne bijdrage gehad tijdens onze kraamperiode. Jessica is rustig maar toch kordaat en beschikt over veel kennis! Wij hadden ons geen betere kraamverzorgster kunnen wensen!
Angelique Angelique uit Wilbertoord heeft geschreven op 14 januari 2019 om 8:20 am
Wat hebben wij ons gelukkig gevoeld met Jessica als kraamzorg. Tijdens deze eerste week heeft zij naast de goede zorg voor ons manneke ook erg goed voor ons gezorgd. En ze heeft me door de eerste week van borstvoeding heen gesleept. Zonder Jessica was ik al snel gestopt, maar dankzij haar ben ik doorgegaan en daar ben ik er nu zo blij mee! En verder was het natuurlijk ook gezellig met haar in huis! Voor herhaling vatbaar!
Esther van der Eerden Esther van der Eerden uit Huissen heeft geschreven op 1 november 2018 om 10:54 am
Mede dankzij Jessica hebben we een fantastische kraamtijd gehad na de geboorte van onze zoon Mees! Het was de tweede keer dat Jessica bij ons was, ook na de bevalling van onze oudste zoon Stijn was Jessica onze kraamverzorgster. Heel fijn en vertrouwd! Jessica is heel lief, betrokken en zorgzaam. Ze ontzorgt echt op alle gebieden. Geeft goede tips, advies en vertrouwen. Onze oudste zoon is dol op haar, voor hem nam ze ook alle tijd. Naast alle aandacht voor ons en onze kids, hulp bij de borstvoeding, de dagelijkse controles en verzorging, zorgde ze ook heel goed voor het huishouden. Ons huis werd dagelijks schoongemaakt, wasjes gedraaid, en Jessica maakte heerlijke ontbijtjes en fruithapjes. We zijn heel blij en dankbaar dat ze tijdens deze bijzondere periode in ons leven bij ons was. Jessica is echt een topper!
Lenny van Aar ❤❤❤❤❤ Lenny van Aar ❤❤❤❤❤ uit Ooij heeft geschreven op 14 juni 2018 om 8:09 pm
Wat hebben wij geluk gehad met onze kraamverzorgster Jessica! Je kraamweek is een belangrijke, heftige periode in je leven, waar wij dankzij Jessica heel erg van hebben kunnen genieten! Ze gaf ons voldoende ruimte voor ons eigen gezin, het zoeken naar ritme en voor elkaar. Wel bood ze ons handvatten om dit ritme te vinden, zorgde goed voor mij, mijn partner en onze dochters. Ze is heel deskundig en ervaren, let op hygiëne, heeft humor, is bescheiden en erg puur, kortom een prettig persoon om in je huis te hebben.
Mieke Bordeaux ❤❤❤❤❤ Mieke Bordeaux ❤❤❤❤❤ uit Den Bosch heeft geschreven op 29 mei 2018 om 8:19 pm
Jessica is een heel lief en fijn persoon, die ons echt een super start heeft gegeven met de komst van ons 2e kindje, zo waardevol! Ze voelt goed aan wat nodig is en onze oudste zoon is ook weg van haar.