Hieronder lees je de ervaringen van gezinnen die ik heb bijgestaan tijdens hun kraamperiode of als babycoach geholpen heb.

Ervaringen

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
33 berichten.
Manon Heijmans Manon Heijmans uit Wijchen heeft geschreven op 18 februari 2022 om 4:26 pm
Jessica heeft ons als babycoach geholpen bij de borstvoeding. Het viel haar meteen op dat onze dochter te weinig energie had om aan te happen. Door op advies van Jessica een week rust te nemen in het aanhappen proberen, kon onze dochter op kracht komen en zakte bij mij alle frustratie. Ik kon Jessica altijd bellen of om advies vragen tussendoor. Na een week hapte onze dochter aan. Alles viel op z’n plek. Jessica wist precies de juiste woorden te gebruiken om rust terug te laten keren in het voeden van mijn dochter en hierdoor groeide mijn zelfvertrouwen als kersverse mama! Mooi ook om te zien hoe ze meteen contact legde met mijn dochter. Ik ben haar ontzettend dankbaar en had haar veel eerder moeten contacten.
Tara van Erp Tara van Erp uit Oss heeft geschreven op 9 februari 2022 om 10:30 am
01-02-2022 is onze dochter Teddie geboren. Voor de geboorte al veel contact gehad met Jessica. Wat een fijne vrouw! De kraamweek was geweldig! Ontbijtjes op bed, goede tips, lachen en grapjes maken. Wij konden helemaal genieten van onze kleine meid dankzij de goede hulp en zorg van Jessica. Nogmaals bedankt Jessica!
Jara de Bruijn Jara de Bruijn uit Nijmegen heeft geschreven op 9 september 2021 om 7:40 am
Onze kraamweek met Jessica was een feestweek! We zijn enorm verwend met goede zorgen, lekkere ontbijtjes, fruit en lunch. Met liefde, humor en een luisterend oor is ze aanwezig op de juiste momenten maar zorgt ze ook voor rust in huis. Ze speelde met onze dochter van 3 zodat wij even konden slapen. Ze hielp met de borstvoeding door geruststelling en tips. Wat wij heel fijn vonden was dat we onszelf konden zijn. Jessica ondersteunt en adviseert, maar liet de regie bij ons waardoor we na de kraamweek vol vertrouwen de "echte wereld" aankonden als gezin van 4.
Marloes Marloes uit Nijmegen heeft geschreven op 21 juli 2021 om 9:09 am
Zoals bij ons eerste dochtertje helemaal top! het is een feest die kraamweek ze ondersteund geeft advies niets is te gek. we zouden voor geen goud een andere kraamverzorgende willen.
Mira en Thijs Mira en Thijs uit Nijmegen heeft geschreven op 6 juni 2021 om 9:34 pm
Jessica is een engel om in huis te hebben. Zij combineert daadkracht en rust op een super fijne manier en houd heel erg veel rekening met je eigen wensen en behoeftes. Ze heeft ons ook met de borstvoeding goed op weg geholpen. Je merkt duidelijk dat kraamzorg niet alleen een baan maar echt een passie van haar is. Bij een eventuele tweede weten we zeker waar we moeten zijn!
Angelique Angelique uit Wilbertoord heeft geschreven op 25 januari 2021 om 11:04 am
Wat een fantastisch lief mens! We hebben een heerlijke kraamweek gehad waarin een goede balans was tussen de verzorging van de moeder, het hele gezin, en de huishoudelijke taken. Daarnaast heeft ze me echt gemotiveerd om door te gaan met de borstvoeding en hebben we er samen hard voor geknokt, met resultaat! Onze peuter van 2 was ook elke ochtend heel blij en enthousiast om haar weer te zien, dus dat zegt genoeg!
Julièt en Stephan Julièt en Stephan uit Boxmeer heeft geschreven op 22 november 2020 om 8:29 am
Wat heb jij er voor ons een geniet-week van gemaakt!! We zijn ontzettend door jou verwend en wat heb je ons op een rustige en geduldige manier meegenomen in wat een kleintje nodig heeft. We konden heerlijk onszelf zijn en het voelde totaal niet gek dat jij hier in ons huis was en dat is een enorm compliment 😉. Sterker nog, het was een feest! Het ene record na het andere record werd verbroken en we vielen samen van de ene in de andere verbazing! Wat een positieve flow! Aan de ene kant gaan we je ontzettend missen, aan de andere kant heb je ons ook zoveel vertrouwen gegeven dat we het zelf aankunnen, dat we daar ook klaar voor zijn. Mocht ons een tweede kindje gegeven zijn, dan bellen we gelijk, we hopen dan heel heel erg dat jij ons wil versterken de eerste week! Want dat is wat je hebt gedaan, ons in onze kracht gezet en versterkt. Dankjewel.
Anke Braem Anke Braem uit Beuningen heeft geschreven op 16 oktober 2020 om 3:16 pm
Jessica heeft onze kraamweek superfijn gemaakt en was een goede steun tijdens de bevalling. Ze weet heel goed aan te voelen wanneer ze naar voren of juist een stapje terug moet treden. Ze heeft oog voor alle gezinsleden en is daarnaast erg opgewekt, heel prettig om haar in zo'n eerste week in huis te hebben!
Harm & Kim Harm & Kim uit Wanroij heeft geschreven op 24 september 2020 om 9:03 pm
Alweer een half jaar geleden dat Jessica bij ons kwam. Net in de Corona-lockdown kwam onze prachtige dochter Fien ter wereld. Ondanks alle beperkingen wist Jessica er toch een fijne kraamtijd van te maken. Wat fijn iedere ochtend als ze boven kwam en zei: “Goedemorgen”, met die mooie, geruststellende lach! Jessica straalt heel veel rust uit en heeft veel geduld. Heeft heel veel ervaring wat je kunt merken en bood in deze mooie maar ook lastige tijd een luisterend oor. Ook hebben we veel met haar kunnen lachen en gaf ze ons vertrouwen dat we het allemaal zelf konden toen ze weer vertrok. We konden haar altijd appen in de avond als we vragen hadden. Die heeeeeerlijke ontbijtjes en kunstwerkjes die ze van de fruithapjes maakte! We hebben echt veel aan haar gehad en zijn haar heel erg dankbaar! Kortom: “Onze zorgtopper!!” Groetjes, Harm en Kim Poels
Ferry & Evelien Ferry & Evelien uit Nijmegen heeft geschreven op 10 september 2020 om 1:05 pm
Lieve Jessica, heel erg bedankt voor de fijne en relaxte kraamweek. Door jouw kennis, expertise en rust hebben wij heerlijk kunnen genieten van onze kleine meid. Heel fijn dat jij ons zo goed hielp met de borstvoeding en het leren kennen van ons meisje. Liefs, Ferry, Evelien en Joy
Lidy Lidy uit Berghem heeft geschreven op 7 september 2020 om 9:37 am
Lieve Jessica. Het is inmiddels alweer een aantal maanden geleden maar wat kijken wij fijn terug op de bevalling en de kraamweek! Het is zo fijn dat jij feilloos kunt afstemmen op de behoefte van moeder kind en vader. Het was precies wat wij nodig hadden en precies wat nodig was zodat wij rustig de signalen van de kleine leerden kennen. Mede door alle rust en jouw deskundigheid is de borstvoeding gelukt en kregen we de ruimte om als gezin in de juiste flow te komen. Dank voor alle warmte, deskundigheid en het vertrouwen dat je ons gaf. We hadden geen betere start kunnen hebben. We gunnen iedere baby en nieuw gezin zo'n fijne kraamhulp. Liefs!
Kirsty Ruijsch Kirsty Ruijsch uit Elst heeft geschreven op 2 juni 2020 om 12:54 pm
Wat een ontzettend fijne kraamweek hebben wij gehad dankzij Jessica. Wij hadden ons geen betere week kunnen wensen. De meest onzekere week die je je kan voorstellen wordt door Jessica zo speciaal gemaakt dat je er 200% van kan genieten. En niet alleen voor moeder, vader en baby maar ook voor de grote broer was het een fantastische week vol spelletjes en onwijs veel lol. Wij kijken terug op een kraamweek om nooit te vergeten. Wij zijn je ontzettend dankbaar Jessica, je bent echt een topper!!
Fam. Trommelen Fam. Trommelen uit Waalwijk heeft geschreven op 26 april 2020 om 2:37 pm
Lieve Jessica, Wat een prachtige bevalling en kraamweek hebben we gehad midden in de lockdown, ondanks alle beperkingen! Naast alle heerlijke ontbijtjes en lunches ben je zo lief voor onze 3 meiden, een luisterend oor en heb je heel veel kennis op vele vlakken. Je geeft vertrouwen en bent een zonnetje om in huis te hebben! Dank je wel! Liefs Maikel, Suzanne, Maxime, Julin en Sophie
Brenda Toonen-Janssen Brenda Toonen-Janssen uit Lent heeft geschreven op 4 februari 2020 om 1:22 pm
Lieve meid met veel ervaring en kennis, in het bijzonder ook op gebied van borstvoeding. Jessica straalt rust en kalmte uit en zorgt voor zelfvertrouwen bij de nieuwbakken ouders!
Suus Suus uit Vught heeft geschreven op 19 november 2019 om 8:41 pm
Vanaf het moment dat we in verwachting waren van onze kleine meid, wist ik het zeker: Jessica moest en zou mijn kraamhulp zijn. En wat een fantastisch ervaring heeft dat mogen zijn. Onze kraamweek was een klein feestje met haar aan onze zij. Wat een prachtige balans tussen een luisterend oor en voorbeelden van wat we moesten doen als nieuwe ouders. Met een traan en een lach heb ik Jessica uit moeten zwaaien aan het einde van de rit. Hopelijk mag ze nog eens bij ons thuis komen voor zo’n fijne kraamweek!
Richella Richella uit oss heeft geschreven op 2 november 2019 om 11:56 am
Wat hebben wij een geweldige kraamweek gehad dankzij Jessica. Heerlijke ontbijtjes/lunchen en de zorg voor mij en ons meisje. Vooral niet te vergeten mijn partner die jij in deze week ook heel veel hebt geleerd. Geweldig hoe jij met ons meisje omging die zich ook echt op haar gemak voelde bij jou. Zo kan ik nog heel veel meer opnoemen je bent een geweldige vrouw met veel liefde voor de gezinnen waar je komt en dat is zoveel waard. Wie weet tot een volgende keer 🙂
Nina Nina uit Nijmegen heeft geschreven op 21 oktober 2019 om 7:23 pm
Lieve Jessica, wat was jouw aanwezigheid in mijn kraamweek heerlijk. Mede dankzij jou zat ik deze week op een roze wolk. Met je fijne tips, adviezen en onze gezellige gesprekken heb je mij een mooie basis en vertrouwen gegeven om aan het einde van de kraamweek met een gerust hart afscheid te nemen. Ook mijn dochter vond het erg leuk met je. De manier waarop je haar erbij betrok en aandacht gaf...chapeau! Het is dat dit huis vol meiden nu compleet is...;-) anders had je zeker terug mogen komen. Hopelijk tot ziens in een andere setting!
Marleen en Ludo Marleen en Ludo uit Nijmegen heeft geschreven op 7 oktober 2019 om 2:05 pm
Wij hebben het gevoel enorm geluk te hebben gehad met iemand als Jessica als onze kraamzorg. Naast de zorg voor mij terwijl ik nog niet veel kon - van heerlijk ontbijt en lunch tot zorgen dat ik rust kreeg - leerden mijn vriend en ik enorm veel van haar. Toen het tijd was om het zonder haar te doen waren we vol vertrouwen en ontdekten we pas echt hoeveel we wisten. Borstvoeding, de zorg voor onze zoon, de communicatie met hem, hoe een draagdoek werkt, op heel veel vlakken ondersteunde en onderwees ze ons. Ze deed zoveel in ons huis en we werden ontlast, maar ze ging helemaal haar eigen weg. We hebben daardoor echt kunnen genieten van die eerste tijd. We hebben veel gelachen, ook heel belangrijk! Niet voor niets hebben we Jessica weer ingeschakeld als babycoach toen we het even niet meer wisten en opnieuw was ze onze reddende engel. Geweldige vrouw, die geknipt is voor haar werk en er met volle teugen van geniet.
Jeanne Jansen Jeanne Jansen uit Angeren heeft geschreven op 31 juli 2019 om 12:29 pm
Hoi Jessica bij toeval kom ik jouw site tegen. 8 jaar geleden! Toen jij nog niet voor jezelf werkte kwam je bij ons kramen. Met een dochtertje van 1.5 en onze vers geboren tweeling was jij daar! Een betere kraamhulp hebben wij ons niet kunnen wensen. Rust, professionele goede zorgen voor moeder, onze baby's, grote zus en ja zelfs ook voor pappa! Echt een topper ben je super, heel veel succes !
Kelly Hurkens Kelly Hurkens uit Beuningen heeft geschreven op 14 juli 2019 om 11:29 am
3e kindje, en nu pas weet ik dankzij Jessica hoe fijn een kraamweek kan/hoort te zijn! Op alle fronten top! Super bedankt 🙂