Hieronder lees je de ervaringen van gezinnen die ik heb bijgestaan tijdens hun kraamperiode of als babycoach geholpen heb.

Ervaringen

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
17 berichten.
Richella Richella uit oss schreef op 2 november 2019 om 11:56 am:
Wat hebben wij een geweldige kraamweek gehad dankzij Jessica. Heerlijke ontbijtjes/lunchen en de zorg voor mij en ons meisje. Vooral niet te vergeten mijn partner die jij in deze week ook heel veel hebt geleerd. Geweldig hoe jij met ons meisje omging die zich ook echt op haar gemak voelde bij jou. Zo kan ik nog heel veel meer opnoemen je bent een geweldige vrouw met veel liefde voor de gezinnen waar je komt en dat is zoveel waard. Wie weet tot een volgende keer 🙂
Nina Nina uit Nijmegen schreef op 21 oktober 2019 om 7:23 pm:
Lieve Jessica, wat was jouw aanwezigheid in mijn kraamweek heerlijk. Mede dankzij jou zat ik deze week op een roze wolk. Met je fijne tips, adviezen en onze gezellige gesprekken heb je mij een mooie basis en vertrouwen gegeven om aan het einde van de kraamweek met een gerust hart afscheid te nemen. Ook mijn dochter vond het erg leuk met je. De manier waarop je haar erbij betrok en aandacht gaf...chapeau! Het is dat dit huis vol meiden nu compleet is...;-) anders had je zeker terug mogen komen. Hopelijk tot ziens in een andere setting!
Marleen en Ludo Marleen en Ludo uit Nijmegen schreef op 7 oktober 2019 om 2:05 pm:
Wij hebben het gevoel enorm geluk te hebben gehad met iemand als Jessica als onze kraamzorg. Naast de zorg voor mij terwijl ik nog niet veel kon - van heerlijk ontbijt en lunch tot zorgen dat ik rust kreeg - leerden mijn vriend en ik enorm veel van haar. Toen het tijd was om het zonder haar te doen waren we vol vertrouwen en ontdekten we pas echt hoeveel we wisten. Borstvoeding, de zorg voor onze zoon, de communicatie met hem, hoe een draagdoek werkt, op heel veel vlakken ondersteunde en onderwees ze ons. Ze deed zoveel in ons huis en we werden ontlast, maar ze ging helemaal haar eigen weg. We hebben daardoor echt kunnen genieten van die eerste tijd. We hebben veel gelachen, ook heel belangrijk! Niet voor niets hebben we Jessica weer ingeschakeld als babycoach toen we het even niet meer wisten en opnieuw was ze onze reddende engel. Geweldige vrouw, die geknipt is voor haar werk en er met volle teugen van geniet.
Jeanne Jansen Jeanne Jansen uit Angeren schreef op 31 juli 2019 om 12:29 pm:
Hoi Jessica bij toeval kom ik jouw site tegen. 8 jaar geleden! Toen jij nog niet voor jezelf werkte kwam je bij ons kramen. Met een dochtertje van 1.5 en onze vers geboren tweeling was jij daar! Een betere kraamhulp hebben wij ons niet kunnen wensen. Rust, professionele goede zorgen voor moeder baby's, grote zus en ja zelfs ook voor pappa! Echt een topper super dat je ze nu al zover bent gekomen, heel veel succes !
Sharon Sharon schreef op 19 juni 2019 om 11:41 am:
Wat een topweek hebben we met Jessica gehad! Wat ik erg fijn vond, is dat ik al voor de kraamweek kennis heb kunnen maken met Jessica. Heel prettig dat je dus al weet wie er aan je bed komt te staan tijdens deze intense periode. Dan de week zelf; fantastisch! Jessica is zeer kundig. Ze kan erg goed luisteren, ze gaat geruisloos door je huis alwaar ze allerlei taken verricht. Ze neemt de tijd voor je vragen, geeft tips op alle terreinen die jij belangrijk vindt en ze geeft je bovenal vertrouwen in je eigen kunnen. Jessica had ook oog voor onze andere twee zonen. Zij waren helemaal weg van haar. Het is dat we al drie kinderen hebben, maar alleen al om nog zo’n week mee te maken, zou je verdere gezinsuitbreiding overwegen. Jessica, bedankt, je bent een tof mens!
Aukje Aukje uit Lent schreef op 23 mei 2019 om 2:09 pm:
Lieve Jessica, wat zijn wij jou dankbaar voor de onvergetelijke kraamweek die mede door jouw aanwezigheid zo heerlijk was. Naast emotionele steun was je een duizendpoot in ons huis, je verwende ons met versierde (fruit) hapjes en onze oudste was dol op je, je deed precies wat nodig was. Dank je wel voor je enthousiasme, begrip, steun, tips en adviezen, alle welkome ochtendgesprekken na een nacht voeden, alle appjes (ook na de kraamweek) en natuurlijk jouw voelbare passie voor het werk. Je bent de eerste die het hoort als we een derde krijgen!
Mariska Mariska uit Cuijk schreef op 18 februari 2019 om 12:05 pm:
Dankzij Jessica enorm genoten van onze eerste week samen met onze dochter Zoë. Ze heeft ons veel geleerd en enorm goed geholpen met alles rondom de voedingen. Je kan aan alles merken dat zij ontzettend veel passie heeft voor haar vak. Je voelt je erg snel vertrouwd bij haar en dat vind ik onzettend belangrijk in zo’n intense periode.
Lotte Wolff-Bernaerts Lotte Wolff-Bernaerts uit Nijmegen schreef op 22 januari 2019 om 4:13 pm:
Jessica heeft een hele fijne bijdrage gehad tijdens onze kraamperiode. Jessica is rustig maar toch kordaat en beschikt over veel kennis! Wij hadden ons geen betere kraamverzorgster kunnen wensen!
Angelique Angelique uit Wilbertoord schreef op 14 januari 2019 om 8:20 am:
Wat hebben wij ons gelukkig gevoeld met Jessica als kraamzorg. Tijdens deze eerste week heeft zij naast de goede zorg voor ons manneke ook erg goed voor ons gezorgd. En ze heeft me door de eerste week van borstvoeding heen gesleept. Zonder Jessica was ik al snel gestopt, maar dankzij haar ben ik doorgegaan en daar ben ik er nu zo blij mee! En verder was het natuurlijk ook gezellig met haar in huis! Voor herhaling vatbaar!
Esther van der Eerden Esther van der Eerden uit Huissen schreef op 1 november 2018 om 10:54 am:
Mede dankzij Jessica hebben we een fantastische kraamtijd gehad na de geboorte van onze zoon Mees! Het was de tweede keer dat Jessica bij ons was, ook na de bevalling van onze oudste zoon Stijn was Jessica onze kraamverzorgster. Heel fijn en vertrouwd! Jessica is heel lief, betrokken en zorgzaam. Ze ontzorgt echt op alle gebieden. Geeft goede tips, advies en vertrouwen. Onze oudste zoon is dol op haar, voor hem nam ze ook alle tijd. Naast alle aandacht voor ons en onze kids, hulp bij de borstvoeding, de dagelijkse controles en verzorging, zorgde ze ook heel goed voor het huishouden. Ons huis werd dagelijks schoongemaakt, wasjes gedraaid, en Jessica maakte heerlijke ontbijtjes en fruithapjes. We zijn heel blij en dankbaar dat ze tijdens deze bijzondere periode in ons leven bij ons was. Jessica is echt een topper!
Lenny van Aar ❤❤❤❤❤ Lenny van Aar ❤❤❤❤❤ uit Ooij schreef op 14 juni 2018 om 8:09 pm:
Wat hebben wij geluk gehad met onze kraamverzorgster Jessica! Je kraamweek is een belangrijke, heftige periode in je leven, waar wij dankzij Jessica heel erg van hebben kunnen genieten! Ze gaf ons voldoende ruimte voor ons eigen gezin, het zoeken naar ritme en voor elkaar. Wel bood ze ons handvatten om dit ritme te vinden, zorgde goed voor mij, mijn partner en onze dochters. Ze is heel deskundig en ervaren, let op hygiëne, heeft humor, is bescheiden en erg puur, kortom een prettig persoon om in je huis te hebben.
Mieke Bordeaux ❤❤❤❤❤ Mieke Bordeaux ❤❤❤❤❤ uit Den Bosch schreef op 29 mei 2018 om 8:19 pm:
Jessica is een heel lief en fijn persoon, die ons echt een super start heeft gegeven met de komst van ons 2e kindje, zo waardevol! Ze voelt goed aan wat nodig is en onze oudste zoon is ook weg van haar.
Ilse van Cruisen ❤❤❤❤❤ Ilse van Cruisen ❤❤❤❤❤ schreef op 23 april 2018 om 5:38 pm:
Onze zoon sliep s’nachts erg slecht, werd steeds huilend wakker. Jessica heeft als babycoach ons hier ontzettend goed bij geholpen. Ze neemt je mee in de gedachten en gevoelens van de baby en laat je zo zien hoe zij dingen ervaren en voelen, dit was voor ons een echte eye-opener! Na het aanreiken van wat handvaten sliep onze zoon na 2 weken de hele nacht.
Sarah Heijmans ❤❤❤❤❤ Sarah Heijmans ❤❤❤❤❤ uit Nijmegen schreef op 20 maart 2018 om 9:32 am:
Jessica is een heerlijk mens om in huis te hebben. Ze wist precies wat ik fijn vond en wat niet zonder dat ik veel woorden hoefde te gebruiken. Ze was super lief voor de kleine baby maar ook voor mijn zoontje van 3. Hij was helemaal weg van der en heeft het zo nu en dan nog over Jessica. Ook wist ze me goed gerust te stellen en deed dingen ook niet bij mijn dochter als ik me er niet prettig bij voelde. Ik kan nog een heel blaadje vol schrijven waarom Jessica echt een top kraamhulp is maar dat moet je zelf maar ervaren! Jessica super bedankt voor de heerlijke week die we met je hebben gehad! ❤️
Marloes Bemelmans ❤❤❤❤❤ Marloes Bemelmans ❤❤❤❤❤ schreef op 14 februari 2018 om 5:28 pm:
In een woord geweldig! zoek niet verder en hoop dat ze nog ruimte voor jullei heeft echt helemaal super. Onze week begon wat lastig met de eerste kraamverzorgende die we in eerste instantie hadden maar toen kwam Jessica wat een verschil! dan weet je pas wat je mist. Niet alleen de top verzorging maar vooral het aanvoelen wat het hele gezin nodig heeft. van de meest simpele dingen tot de begeleiding van de borstvoeding. Het weten wanneer iemand zich moet terug trekken en wanneer er te zijn voor jullie. Onze kraamzorg week was door Jessica vooral erg leuk wij hebben volop genoten en daar gaat het om! Wij willen niemand anders meer indien er weer een kraamweek komt 😉 Groetjes Marloes , Tim & Nora uit Nijmegen
Sanne van Roosmalen ❤❤❤❤❤ Sanne van Roosmalen ❤❤❤❤❤ schreef op 28 november 2017 om 9:48 am:
Het lijkt wel alsof Jessica in jouw huid kruipt en precies aanvoelt wat je nodig hebt. Ze stemt helemaal af op de situatie en het moment. Van praktische zaken tot gesprekken, van aandacht voor rondrennende peuter zoon en papa. We zijn enorm verwend met lekkere dingen (de fameuze ontbijtjes op bed) en steeds denkt Jessica mee over de volgende stap, de planning en ons/mijn belang. Jessica is erg bekwaam in de ondersteuning bij de borstvoeding, waardoor wij de voedingen redelijk snel op de rit hadden, terwijl onze zoon erg klein was en ik eerdere negatieve ervaringen met borstvoeding had. Jessica is iemand die je graag uren en dagen in je huis en aan je bed wil hebben. Ze voegt zich makkelijk en werkt zichtbaar en onzichtbaar heel hard. Ze heeft me op en top ondersteund en vertroeteld! Precies wat ik nodig had.
Romy Berens ❤❤❤❤❤ Romy Berens ❤❤❤❤❤ uit Wijchen schreef op 21 augustus 2017 om 8:23 am:
Het is eigenlijk moeilijk om met een pen te beschrijven wat Jessica voor mij betekend heeft tijdens de kraamweek. Kan er wel een boek over schrijven. Mijn vliezen zijn een maand te vroeg gebroken en de artsen wilden het nog een week rekken tot de 37e week. Voor dat ik het wist had ik mijn baby op mijn buik liggen (de volgende dag!). 2 nachtjes in het ziekenhuis doorgebracht en 's ochtends mochten wij al naar huis toe. En nuuuu?? Jaaa jessica op de hoogte stellen van mijn bevalling. Zij stond vrijwel direct in de startblokken om ons te hulp te schieten want zij arriveerde 5 minuten later bij ons thuis dan wij zelf en de zorg startte meteen. Ik wist niet wat er allemaal over mij heen kwam. Het was een rollercoaster van emoties! Jessica is heel zorgzaam geweest naar ons zoontje toe maar ook naar mij en mijn partner. Zij heeft mij zoveel zekerheid gegeven in de dagen dat zij hier is geweest. Alles was nieuw en spannend voor mij. Ik heb mezelf ook nergens op kunnen voorbereiden want ik dacht helemaal nog niet aan bevallen! Al denk ik dat je je ook nergens op kunt voorbereiden. Het is gewoon een achtbaan, je stapt in het karretje en je maakt de rit! Nou jessica heeft mij hierin super goed begeleid. Zij heeft mij ook niet een belastend gevoel gegeven dat zij het allemaal beter wist! Totaal geen gedwongen of ongemakkelijke momenten gehad. Het liep allemaal als een gesmeerde ketting. En alle vragen die ik had wist zij mij raad in te geven. Ze heeft mij enorm geholpen in het huishouden en zorgde er ook iedere keer weer voor dat er wat lekkers op tafel stond met regelmaat en dat begon al met het ontbijt. Gezonde voeding is voor mij zowiezo heel belangrijk en daar hoefde ik mij geen seconde zorgen over te maken. Ik raakte lichtelijk in paniek want ik realiseerde mij ineens dat we nog helemaal geen babykaartje gereserveerd hadden staan. Want ja wie gaat er nou van uit dat je een maand eerder bevalt? Heeft ze mij ook bij geholpen. Iets waar ik het geduld niet voor kon opbrengen. Elke dag mij er aan herinnerd dat mijn rust pakken zo belangrijk is en dat ook naleven want ik ben geen specialist en als het aan mij zou liggen dender ik wel door! Maar wat ik nog het meest dankbaar om ben is de zorg die ze uitgeoefend heeft op mijn ow zoooo belangrijke en kostbaarste wens die is uitgekomen, mijn eerste kindje, mijn zoon. Dat heeft ze met heel veel rust, aandacht, reinheid en regelmaat gedaan. En dat heeft ze ook over weten te brengen op mij. Ik heb veel van jessica geleerd. Als ik in de toekomst weer kraamzorg nodig heb dan zal ik zeker weer kiezen voor Jessica Manders!