Kraamzorg

Als kraamgezin heb je recht op 49 uur zorg als er gekozen wordt voor borstvoeding en 45 uur bij de keuze voor flesvoeding. Deze kraamzorg wordt vergoed uit je basispakket, behalve de wettelijke eigen bijdrage van € 4,60 per uur (prijspeil 2021).

Ben je aanvullend verzekerd? Dan is de kans groot dat je ook de eigen bijdrage vergoed krijgt. Ik adviseer altijd om contact op te nemen met je zorgverzekeraar zodat je precies weet waar je aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan.

Als ZZP’er kan ik bij de meeste verzekeringen niet zelfstandig declareren bij de zorgverzekeraar en sta daarom ingeschreven bij http://www.kraamzorg1op1.nl die de financiële afwikkeling met zorgverzekeraars regelt. Wil je meer weten neem dan even contact met me op.

Babycoaching

Geen kraamzorg maar wel behoefte aan ondersteuning? Om voor alle ouders met een kleine of grote vraag iets te kunnen betekenen, bied ik verschillende babycoachingsconsulten aan. Dit stemmen we samen af, afhankelijk van jullie vragen en behoefte. Neem gerust contact met me op!