Even voorstellen: Jessica Manders
Gepassioneerd kraamverzorgende, babycoach, getrouwd en moeder van 2 zoons

Van jongs af aan wist ik dat ik kraamverzorgende wilde worden en inmiddels heb ik al vele gezinnen ondersteund in hun kraamtijd. Het is elke keer weer bijzonder om een gezin bij te mogen staan rondom de mooiste gebeurtenis uit het leven, de geboorte van je baby. Als moeder van twee zoons heb ik zelf ook ervaren hoe belangrijk goede kraamzorg is in de roerige periode na de geboorte.

Na zestien jaar voor een organisatie te hebben gewerkt, ben ik als zelfstandig kraamverzorgende verder gegaan. Hierdoor kan ik nog beter inspelen op wat een gezin nodig heeft om de kraamperiode zorgeloos en liefdevol te laten verlopen. Niets is zo belangrijk om je prettig te voelen in je eigen huis met ondersteuning van je kraamverzorgende die je begrijpt en er voor je is als je haar nodig hebt. Door vooraf kennis te maken en jullie wensen te bespreken kan ik zorgen voor een onvergetelijk mooie kraamtijd.

Naast liefdevolle en ervaren kraamverzorgende ben ik ook borstvoedingsdeskundige, specialist Dunstan babytaal en sinds 2016 gecertificeerd babycoach. Al deze kennis en ervaring deel ik graag met jullie tijdens de kraamperiode! Zelfs als ik niet bij je heb gekraamd kun je bij me terecht met vragen of problemen rondom de ontwikkeling van je kindje in het eerste levensjaar.

Wil je weten wat anderen over mij zeggen? Kijk dan bij de ervaringen.

Hopelijk mag ik jullie straks een onvergetelijke kraamweek bezorgen!