Hieronder lees je de ervaringen van gezinnen die ik heb bijgestaan tijdens hun kraamperiode of als babycoach geholpen heb.

Ervaringen

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
25 berichten.
Ilse van Cruisen ❤❤❤❤❤ Ilse van Cruisen ❤❤❤❤❤ heeft geschreven op 23 april 2018 om 5:38 pm
Onze zoon sliep s’nachts erg slecht, werd steeds huilend wakker. Jessica heeft als babycoach ons hier ontzettend goed bij geholpen. Ze neemt je mee in de gedachten en gevoelens van de baby en laat je zo zien hoe zij dingen ervaren en voelen, dit was voor ons een echte eye-opener! Na het aanreiken van wat handvaten sliep onze zoon na 2 weken de hele nacht.
Sarah Heijmans ❤❤❤❤❤ Sarah Heijmans ❤❤❤❤❤ uit Nijmegen heeft geschreven op 20 maart 2018 om 9:32 am
Jessica is een heerlijk mens om in huis te hebben. Ze wist precies wat ik fijn vond en wat niet zonder dat ik veel woorden hoefde te gebruiken. Ze was super lief voor de kleine baby maar ook voor mijn zoontje van 3. Hij was helemaal weg van der en heeft het zo nu en dan nog over Jessica. Ook wist ze me goed gerust te stellen en deed dingen ook niet bij mijn dochter als ik me er niet prettig bij voelde. Ik kan nog een heel blaadje vol schrijven waarom Jessica echt een top kraamhulp is maar dat moet je zelf maar ervaren! Jessica super bedankt voor de heerlijke week die we met je hebben gehad! ❤️
Marloes Bemelmans ❤❤❤❤❤ Marloes Bemelmans ❤❤❤❤❤ heeft geschreven op 14 februari 2018 om 5:28 pm
In een woord geweldig! zoek niet verder en hoop dat ze nog ruimte voor jullei heeft echt helemaal super. Onze week begon wat lastig met de eerste kraamverzorgende die we in eerste instantie hadden maar toen kwam Jessica wat een verschil! dan weet je pas wat je mist. Niet alleen de top verzorging maar vooral het aanvoelen wat het hele gezin nodig heeft. van de meest simpele dingen tot de begeleiding van de borstvoeding. Het weten wanneer iemand zich moet terug trekken en wanneer er te zijn voor jullie. Onze kraamzorg week was door Jessica vooral erg leuk wij hebben volop genoten en daar gaat het om! Wij willen niemand anders meer indien er weer een kraamweek komt 😉 Groetjes Marloes , Tim & Nora uit Nijmegen
Sanne van Roosmalen ❤❤❤❤❤ Sanne van Roosmalen ❤❤❤❤❤ heeft geschreven op 28 november 2017 om 9:48 am
Het lijkt wel alsof Jessica in jouw huid kruipt en precies aanvoelt wat je nodig hebt. Ze stemt helemaal af op de situatie en het moment. Van praktische zaken tot gesprekken, van aandacht voor rondrennende peuter zoon en papa. We zijn enorm verwend met lekkere dingen (de fameuze ontbijtjes op bed) en steeds denkt Jessica mee over de volgende stap, de planning en ons/mijn belang. Jessica is erg bekwaam in de ondersteuning bij de borstvoeding, waardoor wij de voedingen redelijk snel op de rit hadden, terwijl onze zoon erg klein was en ik eerdere negatieve ervaringen met borstvoeding had. Jessica is iemand die je graag uren en dagen in je huis en aan je bed wil hebben. Ze voegt zich makkelijk en werkt zichtbaar en onzichtbaar heel hard. Ze heeft me op en top ondersteund en vertroeteld! Precies wat ik nodig had.
Romy Berens ❤❤❤❤❤ Romy Berens ❤❤❤❤❤ uit Wijchen heeft geschreven op 21 augustus 2017 om 8:23 am
Het is eigenlijk moeilijk om met een pen te beschrijven wat Jessica voor mij betekend heeft tijdens de kraamweek. Kan er wel een boek over schrijven. Mijn vliezen zijn een maand te vroeg gebroken en de artsen wilden het nog een week rekken tot de 37e week. Voor dat ik het wist had ik mijn baby op mijn buik liggen (de volgende dag!). 2 nachtjes in het ziekenhuis doorgebracht en 's ochtends mochten wij al naar huis toe. En nuuuu?? Jaaa jessica op de hoogte stellen van mijn bevalling. Zij stond vrijwel direct in de startblokken om ons te hulp te schieten want zij arriveerde 5 minuten later bij ons thuis dan wij zelf en de zorg startte meteen. Ik wist niet wat er allemaal over mij heen kwam. Het was een rollercoaster van emoties! Jessica is heel zorgzaam geweest naar ons zoontje toe maar ook naar mij en mijn partner. Zij heeft mij zoveel zekerheid gegeven in de dagen dat zij hier is geweest. Alles was nieuw en spannend voor mij. Ik heb mezelf ook nergens op kunnen voorbereiden want ik dacht helemaal nog niet aan bevallen! Al denk ik dat je je ook nergens op kunt voorbereiden. Het is gewoon een achtbaan, je stapt in het karretje en je maakt de rit! Nou jessica heeft mij hierin super goed begeleid. Zij heeft mij ook niet een belastend gevoel gegeven dat zij het allemaal beter wist! Totaal geen gedwongen of ongemakkelijke momenten gehad. Het liep allemaal als een gesmeerde ketting. En alle vragen die ik had wist zij mij raad in te geven. Ze heeft mij enorm geholpen in het huishouden en zorgde er ook iedere keer weer voor dat er wat lekkers op tafel stond met regelmaat en dat begon al met het ontbijt. Gezonde voeding is voor mij zowiezo heel belangrijk en daar hoefde ik mij geen seconde zorgen over te maken. Ik raakte lichtelijk in paniek want ik realiseerde mij ineens dat we nog helemaal geen babykaartje gereserveerd hadden staan. Want ja wie gaat er nou van uit dat je een maand eerder bevalt? Heeft ze mij ook bij geholpen. Iets waar ik het geduld niet voor kon opbrengen. Elke dag mij er aan herinnerd dat mijn rust pakken zo belangrijk is en dat ook naleven want ik ben geen specialist en als het aan mij zou liggen dender ik wel door! Maar wat ik nog het meest dankbaar om ben is de zorg die ze uitgeoefend heeft op mijn ow zoooo belangrijke en kostbaarste wens die is uitgekomen, mijn eerste kindje, mijn zoon. Dat heeft ze met heel veel rust, aandacht, reinheid en regelmaat gedaan. En dat heeft ze ook over weten te brengen op mij. Ik heb veel van jessica geleerd. Als ik in de toekomst weer kraamzorg nodig heb dan zal ik zeker weer kiezen voor Jessica Manders!