Hieronder lees je de ervaringen van gezinnen die ik heb bijgestaan tijdens hun kraamperiode of als babycoach geholpen heb.

Ervaringen

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
42 berichten.
Sanne van Roosmalen ❤❤❤❤❤ Sanne van Roosmalen ❤❤❤❤❤ heeft geschreven op 28 november 2017 om 9:48 am
Het lijkt wel alsof Jessica in jouw huid kruipt en precies aanvoelt wat je nodig hebt. Ze stemt helemaal af op de situatie en het moment. Van praktische zaken tot gesprekken, van aandacht voor rondrennende peuter zoon en papa. We zijn enorm verwend met lekkere dingen (de fameuze ontbijtjes op bed) en steeds denkt Jessica mee over de volgende stap, de planning en ons/mijn belang. Jessica is erg bekwaam in de ondersteuning bij de borstvoeding, waardoor wij de voedingen redelijk snel op de rit hadden, terwijl onze zoon erg klein was en ik eerdere negatieve ervaringen met borstvoeding had. Jessica is iemand die je graag uren en dagen in je huis en aan je bed wil hebben. Ze voegt zich makkelijk en werkt zichtbaar en onzichtbaar heel hard. Ze heeft me op en top ondersteund en vertroeteld! Precies wat ik nodig had.
Romy Berens ❤❤❤❤❤ Romy Berens ❤❤❤❤❤ uit Wijchen heeft geschreven op 21 augustus 2017 om 8:23 am
Het is eigenlijk moeilijk om met een pen te beschrijven wat Jessica voor mij betekend heeft tijdens de kraamweek. Kan er wel een boek over schrijven. Mijn vliezen zijn een maand te vroeg gebroken en de artsen wilden het nog een week rekken tot de 37e week. Voor dat ik het wist had ik mijn baby op mijn buik liggen (de volgende dag!). 2 nachtjes in het ziekenhuis doorgebracht en 's ochtends mochten wij al naar huis toe. En nuuuu?? Jaaa jessica op de hoogte stellen van mijn bevalling. Zij stond vrijwel direct in de startblokken om ons te hulp te schieten want zij arriveerde 5 minuten later bij ons thuis dan wij zelf en de zorg startte meteen. Ik wist niet wat er allemaal over mij heen kwam. Het was een rollercoaster van emoties! Jessica is heel zorgzaam geweest naar ons zoontje toe maar ook naar mij en mijn partner. Zij heeft mij zoveel zekerheid gegeven in de dagen dat zij hier is geweest. Alles was nieuw en spannend voor mij. Ik heb mezelf ook nergens op kunnen voorbereiden want ik dacht helemaal nog niet aan bevallen! Al denk ik dat je je ook nergens op kunt voorbereiden. Het is gewoon een achtbaan, je stapt in het karretje en je maakt de rit! Nou jessica heeft mij hierin super goed begeleid. Zij heeft mij ook niet een belastend gevoel gegeven dat zij het allemaal beter wist! Totaal geen gedwongen of ongemakkelijke momenten gehad. Het liep allemaal als een gesmeerde ketting. En alle vragen die ik had wist zij mij raad in te geven. Ze heeft mij enorm geholpen in het huishouden en zorgde er ook iedere keer weer voor dat er wat lekkers op tafel stond met regelmaat en dat begon al met het ontbijt. Gezonde voeding is voor mij zowiezo heel belangrijk en daar hoefde ik mij geen seconde zorgen over te maken. Ik raakte lichtelijk in paniek want ik realiseerde mij ineens dat we nog helemaal geen babykaartje gereserveerd hadden staan. Want ja wie gaat er nou van uit dat je een maand eerder bevalt? Heeft ze mij ook bij geholpen. Iets waar ik het geduld niet voor kon opbrengen. Elke dag mij er aan herinnerd dat mijn rust pakken zo belangrijk is en dat ook naleven want ik ben geen specialist en als het aan mij zou liggen dender ik wel door! Maar wat ik nog het meest dankbaar om ben is de zorg die ze uitgeoefend heeft op mijn ow zoooo belangrijke en kostbaarste wens die is uitgekomen, mijn eerste kindje, mijn zoon. Dat heeft ze met heel veel rust, aandacht, reinheid en regelmaat gedaan. En dat heeft ze ook over weten te brengen op mij. Ik heb veel van jessica geleerd. Als ik in de toekomst weer kraamzorg nodig heb dan zal ik zeker weer kiezen voor Jessica Manders!